DJELA ZA SCENSKA UPRIZORENJA

Djela za scenska uprizorenja  pretežito su na čakavštini. Izvođena su na području županija Primorsko-goranske i Istarske za mnoge prigode. Između ostaloga, isječak iz komedije "Domaći trokut", u izvedbi glumaca DK Tavaloni Roberta Zaharije i Lidije Malnar, emitiran na televiziji Kanal Ri.
 
Komedije "Domaći trokut" i "Zrno šenice" predstavljene su u raznim izvedbama i prigodama. Komediju"Domaći trokut" izvodili su članovi Dramske kumpanije "Tavaloni" u Poljskoj, kao dio "Čavjanske kartuline", u kojoj su osim njih nastupali Klapa "Grobnik", Grobnički dondolaši i članovi Scenske skupine Katedre ČSG. Stručni ocjenjivački sud je na međunarodnoj smotri folklora u Wrzesnii 2003. godine ovu predstavu proglasio najboljim kazališnim ostvarenjem temeljenim na folkloru.

Od više desetaka djela za scenska uprizorenja pisanih za djecu, do sada su izvođeni igrokazi : Nedija va razredu, Turizam, Naše teme i dileme, Tenisice, etikete i Europa, Abeceda va boji, Z duga zvon zvoni, Bura, Sveti Mikula /glazba: Barbara Ćućić/, Božić je va srcu mir i dobro/glazba: Ivica Badurina, Ivica Frleta i Antun Mario Kamenar/ … SLIKE SVAKODNEVICE I OSTALO: Povedajka čez godišća /glazbeno-scensko/ Grobničkoj mlikarici pod križon, Audicija za Grobničku scenu, Kroz dolinu mojega djetinjstva, Z duga zvon zvoni /glazba Vinko Škaron/…